SINOPSI

"QUE COMENCI LA GRESCA" és l'espectacle principal del grup d'animació Albert Show. Hi descobrireu música, màgia, humor, globus, confeti i molta diversió. Una festa familiar per a tots els públics!

L'ALBERT SHOW I LA SRTA. RAVIOLI han arribat a la ciutat. Acompanyats del seu públic, prepararan una gran festa! Descobrireu plegats "la màgia de l'espectacle”, les cançons, les danses en viu i en directe.

Els jocs, les rialles i un munt de sorpreses més que us tenen amagades! Prepareu-vos per descobrir-les junts i per endinsar-vos dins un món ple de color, llum i música on la participació de tots hi està assegurada.

EL NOSTRE PÚBLIC

Aquest espectacle està adreçat a Col·legis, festes d'A.M.P.A., festes de final de curs, Festa Major, Festes de barri, Escoles Bressol, Restaurants, Comunions, Festes d'aniversari i totes les festes infantils que et puguis imaginar. Ens adaptem a tots els ambients i a totes les edats!

Personalitzem la Festa. Adaptem el nostre espectacle segons l’època de l’any. La Castanyada, Halloween, Festes de Nadal, Cagatió, Animacions en Parcs de Nadal, Festes de Reis, Carnestoltes, Sant Joan i festes d'estiu.

FITXA TÈCNICA

Espectacle d’animació infantil i pallassos

Escenari 4x3 metres (mínim)

Presa de llum al costat de l'escenari

Equip de so i amplificació: Equip processat Yamaha 2600W

Il·luminació LED: 300W

Durada de l'espectacle: 1 h

Nombre d’actors: 2

Si és possible, una saleta o vestuari al costat o prop de l'escenari

En escenaris a l'aire lliure, es recomana tendals o protecció per pluja